Когато нощта се превръща в ден - с Xenon White Hid

Ксеноновата лампа с висока светлинна мощност, достигаща до 5 500 келвина.

На пътя оптималната видимост е по-важна от всякога, тъй като плътността натрафика се увеличава. За да станат
камионите още по - икономични, част от курсовете се изпълняват през нощта. Нараства и рискът шофьорите дапочувстват умората. Поради това яркитесветлини са жизнено важни. Перфектната видимост стои зад бързитереакции в опасни ситуации.

XENON WHITE HID И XENON HID

Bosch разработи лампите Xenon White Hid за предизвикателни изисквания, като почти перфектна видимост със светлина, ярка като дневната, максимална безопасност и по-малкоумора на водача.

Те са с цветна температура до 5 500 K, а светлосилата им е с 20% по-голяма в сравнение със стандартните ксеноновилампи. Благодарение на високата си светлинна мощност, лампите Xenon White Hid осветяват и тези части от пътя, които халогенните крушки не могат. Като газоразрядни лампи те работят без жичка. Съответно имат по-дълъг експлоатационен живот и са по- надеждни. Намаленото потребление на енергия опазва околната среда и е от полза за портфейла.

ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНОЛОГИЯ

Стъклената крушка на лампите XenonWhite Hid е пълна с инертния газ ксенони със специална смес от метални халиди.

Поради много високото напрежение, газът между двата електрода се йонизира и започва да свети. Обикновено частиците са напълно йонизирани за секунди. За да се осигури оптимална яркост от самото начало, електронен баласт осигурява повишено "стартово напрежение", ускоряващо йонизацията на частиците. След като се достигне пълната светлосила, напрежението отново се ограничава.

ЛАМПИ ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ ОТ BOSCH

  • Trucklight maxlife: изключително издръжливи и солидни халогенни лампи за товарни автомобили
  • Trucklight: надеждни халогенни лампи за товарни автомобили
  • Eco Truck: халогенни лампи за товарни автомобили с атрактивно съотношение цена- качество – за ремонти според стойността
  • Xenon White HID: ксеноновата лампа с най-висока светлосила в програмата на Bosch - за оптимална видимост
  • Xenon HID: ксенонова лампа с висока светлосила

Обратно