Почистване на DPF / FAP филтри

DPF / FAP филтрите имат за задача да отстранят твърдите частици от изгорелите газове. Тяхното запушване води до редица проблеми, като: минаване на двигателя в авариен режим; повишен разход на гориво; обратно налягане и до повреда в тубото и EGR-a на двигателя;

Автосервиз ЮНИ АУТО предлага професионално почистване на DPF / FAP за леки автомобили, микробуси, товарни автомобили, автобуси и машини за машини.

Основната причина за запушването на DPF филтъра често е, че може да пътувате само на къси разстояния. DPF по същество се самоочиства (това е известно като регенерация). Саждите се изгарят от филтъра при висока температура, обикновено това се случва, когато автомобилът ви се движи на разстояние при средни до високи обороти.

Ако не сте постоянно пътуващи със средни до високи обороти, вашият DPF ще създаде прекалено много сажди и ще намали ефективността на вашето превозно средство и на този етап ще се нуждаете от професионално почистване.

Използвайки патентованата технология, нашата машина предлага процес на регенериране, който постига 98% от първоначалното състояние със сертифицирани резултати.

Почистването на Вашия DPF филтър, чрез нашата услуга ще Ви спести значителна сума в сравнение със закупуването на чисто нов филтър.

Процедурата се извършва с възможно най-модерните технологии, а специалистите в автосервиз ЮНИ АУТО ще я извършат максимално бързо и качественно.

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте. Можете да се свържете с нас на указаните в сайта данни за контакти.

Обратно