Професионално сервизно обслужване на акумулатори

Готов ли е акумулаторът ви за действие? Ще даде ли достатъчно енергия през зимата? Можете да го проверите в Юни АУТО Bosch Car Service. Ако е необходимо, веднага ще го заменим с нов и ще се погрижим за рециклирането на стария.

Зимата не притеснява нашите специалисти.

Застудее ли, навсякъде чувате и виждате ръмжащи стартери и заседнали автомобили в снега. Причината за проблема най-често е слабият акумулатор, тъй като при ниска температура химичните процеси се забавят и в двигателя се създава по-голямо съпротивление на триене. Лоша новина за стартерния акумулатор - особено ако генераторът не работи.

Като че ли това не стига, ами съвременните автомобили са оборудвани и с претенциозна електроника - от старт/стоп системите до многобройните електросистеми. Това означава, че автомобилните акумулатори все повече се превръщат в експертна област. Съветваме шофьорите да не сменят акумулаторите си сами, освен ако не притежават съответната техническа квалификация. Най-добре е да оставите поддръжката и смяната в ръцете на сервизните експерти - и през лятото, и през зимата.

Какво ще кажете за една проверка на акумулатора?

Знаете ли какво е актуалното състояние на вашя акумулатор? Повечето шофьори изобщо не се сещат за него, докато автомобилът им не откаже да запали. Заповядайте в Юни АУТО Bosch Car Service - гр.Варна - експертите в сервизното обслужване на автомобили. Точното място за изключително качество на сервизната услуга за Вашия автомобил.

Обратно