Bosch Wiper Blade App

Край на досадното търсене на подходящи чистачки благодарение на новото приложение за смартфони на Бош

Износените чистачки трябва да бъдат заменени навреме - след студения и мокър есенно-зимен сезон или преди горещото лято. С помощта на безплатното приложение за чистачки Бош водачите и собствениците на автомобили могат бързо и лесно да идентифицират подходящите чистачки за своето превозно средство. След основна актуализация на данните, приложението със съвременен дизайн вече включва нови и усъвършенствани функции. То може да бъде изтеглено от App Store за iOS и от Google Play за устройствата с Android.

Google App StoreiTunes

Подходящите предни и задни чистачки вече могат да бъдат идентифицирани още по-лесно и по-точно с помощта на интуитивното меню. Освен това, идентифицираните чистачки могат да бъдат запазени като предпочитани. По този начин, при следваща покупка потребителят разполага с цялата необходима информация. Продуктовата търсачка за чистачките Бош също е с актуализиран дизайн. В допълнение към използването й чрез приложението, тя вече е на разположение и онлайн на адрес www.boschwiperblades.com - оптимизирана за показване на мобилни устройства онлайн.

Удобно продуктово сравнение на идентифицираните типове чистачки

След като потребителят въведе необходимите данни за автомобила, в приложението за чистачки или в уебсайта се изброяват всички съответстващи чистачки. Прегледно подредената информация за различните типове чистачки на Бош улеснява избора и показва алтернативи, отговарящи на индивидуалните изисквания на водачите на автомобили. Чистачките, избрани от потребителя, могат да се идентифицират еднозначно чрез краткия номер от търсенето, и се откриват лесно на рафта в магазина или в сервиза. Нещо повече, предлага се и видео за всеки вид чистачки. То илюстрира ясно как да се монтират съответните чистачки и помага на водача при смяната на чистачките.

При покупка на чустачки от Юни АУТО Bosch Car Service смяната е безплатна!

Обратно